All Inclusive Månedligt

Hvad du får med som All Inclusive medlem:

 • ALT, hvad der nogensinde er lavet, PLUS:
 • Spændende forløb, kurser & projekter
 • Online Live Masterclasses
 • Ekslusiv VIP Facebook Gruppe
 • Adgang til sparring hos Sy Nu

Pris: 299,- /md

 

Jeg vil gerne være med en måned ad gangen

All Inclusive Årligt

SPAR 598,-

Hvad du får med som All Inclusive medlem:

 • ALT, hvad der nogensinde er lavet, PLUS:
 • Spændende forløb, kurser & projekter
 • Online Live Masterclasses
 • Ekslusiv VIP Facebook Gruppe
 • Adgang til sparring hos Sy Nu
 • Betal årligt og spar 598,-

Pris: 2990,- /år


Jeg vil gerne være med et år ad gangen

OM ALT I ALL INCLUSIVE

Lær at sy lækkert tøj, efter egne designs, der passer til dine former, og føl selvtilliden vokse

Kender du ikke dét, at man mødes med sine venner, og de siger: “Nejj, sikke en flot bluse du har på! Hvor har du købt den?” og du så kan svare stolt: “Den har jeg selv lavet!

 

Hvordan vil det ikke føles, hvis du også selv havde DESIGNET den, KONSTRUERET den OG SYET den? Så den ville være fuldkommen unik.

 

Det kan du få hjælp til hos os, hvis du går med en designer i maven.

 • Vil du gerne have mega meget motivation og inspiration til at finde ind til DIN stil, og skabe mere selvtillid?
 • Har du syet et stykke tid, og ved hvordan man syer efter et symønster?
 • Føler du ofte at du mangler lige præcis dét design, du leder efter?
 • Savner du symønstre, der rent faktisk passer til dig og dine former?
 • Mangler du værktøjer til at designe og konstruere dit eget tøj?

MASTERCLASSES

Hos Sy Nu kan vi godt lide at arbejde med symønstre. Symønstre i den forstand, at vi godt kan lide at designe og konstruere, og vi deler det med dig, der er med, som medlem. Du lærer simpelthen at designe, konstruere og sy, når du hænger ud sammen med os.

Hvis du har fulgt lidt med på facebook, ved du at vi hopper på en gang imellem og deler ud af vores viden omkring syning og konstruktion i form af live videoer.

Det er en rigtig god måde at vise, hvordan man laver en specifik ting, men ligeledes en SUPER måde, hvor du, som seer, kan stille spørgsmål og spørge om råd.

Som All Inclusive medlem, får du adgang til det vi kalder MASTERCLASSES, hver anden tirsdag, som er live undervisning i syning og konstruktion. 

Du får kyndig undervisning af uddannede folk – som oftest Parnuuna – ejeren af Sy Nu, der tilrettelægger undervisningen, hvor der bliver lyttet til medlemmernes behov.

Her er en nylig besked, skrevet af en tilfreds kunde:)

Facebook testimonial om masterclasses

Og her er lidt flere..

Lidt om os hos Sy Nu

Jeg, Parnuuna, har syet siden jeg var ganske ung, og er i starten af 2012 endt ud med en uddannelse indenfor faget.
De bedste oplevelser jeg har haft, er når jeg har haft nogen at dele min sy-glæde med. Når jeg har lært noget af andre, eller jeg selv har lært nogen noget.
Det er som om at det er sjovere når vi er flere sammen om den samme hobby.

Jeg, Pernille, har designet tøj siden jeg var en lille pige, der sad og tegnede kjoler i marginen på mine skolehæfter i timen. Da jeg som ung voksen lagde to og to sammen, og fandt ud af at alle mine ideer i teorien kunne konstrueres til et mønster og derefter syes til et virkeligt og brugbart stykke beklædning, eksploderede den kreative energi i min hjerne for alvor, og det er den aldrig holdt op med igen.

Hvad folk har sagt om All Inclusive

Jeg synes det er dejligt at have det hele frit tilgængeligt og lige ved hånden. Og så synes jeg det er skønt at der sker så meget og at du er så meget på.

Heidi

Syntes det er godt at Parnuuna kun er et klik væk, hvis der er spørgsmål. Eller hvis man er gået i stå. Syntes det er godt med inspiration og tips og tricks. Rigtigt fint med at vi kan tage og bruge mønstrene frit, hvis man lige mangler et godt mønster. Super med webinarene, hvor man får vist de forskellige ting. Skønt at vi selv kan være medbestemmende om hvad webinarene og måneds bundlerne skal indeholde – således at vi kan få de tips og tricks vi mangler for at en model passer bedre. Og endelig syntes jeg det er super fint at det holdes i en god og daglig snak, hvor alle kan være med og ellers kan vi spørge.

Ann

En masse lækre mønstre! Og et ton af gode videoer, der er udførlig og godt vejledende. Jeg elsker især månedens udfordring, der senest har givet mig blod på tanden til at komme i gang med at presse mine sømme – det gør virkelig forskellen!

Britta

Klik på overskrifterne for at læse mere:

ADGANG TIL EKSLUSIV VIP GRUPPE PÅ FACEBOOK

Sy Nu VIP facebook gruppe, hvor alt det sjove sker.

MASTERCLASSES foregår i vores lukkede facebook gruppe, hvor medlemmer også kan stille spørgsmål til specifikke projekter, eller dele succesoplevelser eller bede om opbakning og hjælp. 

 

Vores gruppe er et sted, hvor vi alle, som sy-entusiaster kan dele vores idéer og viden. Hvor vi kan stille spørgsmål og støtte hinanden. Vi vil meget gerne have dig med også, hvis du godt kan lide at sy og konstruere. Eller hvis du kan lide at sy, og gerne vil lære at konstruere.

Vores formål med Sy Nu All Inclusive, er at vi har et online syfællesskab, med engagerede medlemmer, der gerne vil blive bedre til at sy og konstruere. Vi vil gerne skabe vores egen garderobe ud fra egne designs, med konstruktions- og syteknikker, der får det hele til at smækkerlækkert ud.

Det er et fællesskab for dig, der godt kan lide, at det hele er nede på jorden, og at der er plads til alle.
Vi har alle en forskellig stil, men vi bruger de samme teknikker til at opnå det lækre skræddersyede finish i vores tøj.

 

Det handler om at finde DIN stil

 

 

Sy Nu teamet er stor fortaler for at man finder ind til sin egen stil, og danner en garderobe, der passer til hver enkelte individ.
Der findes trends, og sæson farver, og mode – men det er ikke altid at de passer til enhver person.
Hvis du gerne vil have en holdbar garderobe, handler det om at finde ind til lige præcis de snit og farver, som DU godt kan lide.

En garderobe syet efter egne mål og former, i lækre materialer, vil blive brugt oftere og holde længere, end billige modeller købt i store tøjkæder, hvor der ofter er sparet på materialerne, og hvor tøjet er syet efter standard størrelser.

For ikke at tale om at det også er mere bæredygtigt at bruge penge og energi på tøj, der ikke belaster miljøet nær så meget, som “engangstøj”.
Det er lige en lille sidebemærkning – det kan man jo gøre, som man vil. :)

Det handler om dig

Dét vi lægger fokus på, er at give dig værktøjer til at designe, konstruere og sy dit eget tøj.
Ud fra dine egne mål, og egne idéer.

Vi lægger fokus på, at vi alle er forskellige, og det er en fantastisk ting.
Det er spændende at konstruere til forskellige størrelser og former.
Det er spændende at se forskellige stilarter, og hvordan man måske kan blande dem.
Det er spændende at lege med forskellige materialer, og se hvilken magi, der kommer ud af det.

Allerhelst skal det være sjovt at lære

Hos Sy Nu kan vi godt lide at det er sjovt. Det skal være sjovt at lære.
Vi må gerne skælde og smælde, når ting er frustrerende, men så kan vi også komme til hinanden og sige: “Vil du ikke godt hjælpe mig med det her….? Jeg kan ikke komme videre…”
Det er dét vi har vores gruppe til.

Der er plads til alle.

Hvis du er mere en “jeg vil bare gerne sidde for mig selv og studere og lære”-type – så kan du sagtens kigge rundt i medlems-området og studere konstruktion og syning til nærmest hudløshed, og få en masse ud af det, uden at du behøver at socialisere. Selvom det (i vores optik) er hyggeligere, når vi også er sammen. :)

KURSER & PROJEKTER & FORLØB

Projekter, kurser m.m. – Fri adgang med det samme

Hos Sy Nu – inde bagved det hele – laver vi lidt kurser ind imellem, som kun All Inclusive har adgang til. Til tider kommer de ud som enkeltstående kurser, hvis der er nogle, der skulle være interesseret i at eje kurset for evigt.

Medlemmer af All Inclusive får adgang til det HELE med det samme.

For eksempel har vi et kursus på kjolegrundformen – hvordan man laver den fra at man måler sin krop til færdigt mønster.

Kjolegrundformen Forside Banner Top Sy Nu Online Kursus

 

Løbende kommer der nye projekter i medlems området. Det kan være kurser eller specifikke emner, der bliver fokuseret på.

Vi har for eksempel 4 forskellige dybdegående konstruktionskurser.

 • Blusegrundformen
 • Nederdelsgrundformen
 • Buksegrundformen
 • Kjolegrundformen

 

Hvis du har disse 4 grundforme, lavet ud fra dine mål, kan du konstruere alle beklædningsgenstande, du kan komme på, og de kommer til at passe perfekt til dig.

Vi holder dig i hånden, fra start til slut – så du har en grundform, som du er tilfreds med. Og her kan du også bruge vores gruppe til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om. Eller skrive en mail, hvis du ikke vil have at det er offentligt.

Og eftersom det er et medlemsskab, hvor der er adgang til det hele med det samme, er det forskelligt, hvad folk vil arbejde med – men vi kan alle hjælpe og inspirere hinanden, uanset hvad vi arbejder med.

 

SYMØNSTRE TIL FRI AFBENYTTELSE

Alle Sy Nus Symønstre – lige til at downloade og printe ud

Sy Nu All Inclusive symoenstre Hvis ikke alt det ovenstående er nok, så er der også fri adgang til alle Sy Nus symønstre. Det betyder, at du får 100% rabat på alle symønstre, når du er logget ind som All Inclusive medlem.

Nu har du læst lidt om Sy Nu All Inclusive

– Så ved du at du som medlem, får adgang til ALT, hvad vi laver hos Sy Nu.

Tilmeld dig nu, og få adgang til materialer til langt over 8000,- i værdi, for kun 299,- om måneden.

Du kan også spare 598,-!

Hvis du kan mærke, at du er helt vildt med, og er sikker på at det her, er noget du kan få gavn af, i længere tid…

Så du kan betale 2990,- og få adgang i et helt år ad gangen, og spare 598,-.

Det svarer til, at du undlader at købe 2 meter lækkert stof om måneden, for at få adgang til en masse viden og et fællesskab, der kan hjælpe dig på vej til din yndlingsgarderobe.

All Inclusive Månedligt

Hvad du får med som All Inclusive medlem:

 • ALT, hvad der nogensinde er lavet, PLUS:
 • Spændende forløb, kurser & projekter
 • Online Live Masterclasses
 • Ekslusiv VIP Facebook Gruppe
 • Adgang til sparring hos Sy Nu

 

Pris: 299,- /md


Jeg vælger en måned ad gangen

All Inclusive Årligt

SPAR 598,-

Hvad du får med som All Inclusive medlem:

 • ALT, hvad der nogensinde er lavet, PLUS:
 • Spændende forløb, kurser & projekter
 • Online Live Masterclasses
 • Ekslusiv VIP Facebook Gruppe
 • Adgang til sparring hos Sy Nu
 • Betal årligt og spar 598,-

Pris: 2990,- /år


Jeg vælger et år ad gangen

Du har sikkert et par spørgsmål…

Det kan være svært at undgå at have spørgsmål, når man skal til at have pungen op af lommen – så her er et par spørgsmål, vi forsøger at svare på. Hvis du har andre spørgsmål, kan du altid skrive i kontaktformularen nederst på siden, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt. :)

Spørgsmål: Hvordan foregår det helt konkret, når jeg tilmelder mig?

Svar: Når du tilmelder dig her, så kan du logge dig ind her på hjemmesiden via “Min Konto” øverst oppe i menuen. Når du er logget ind, er der også nye menu-ting i toppen, den vigtigste hedder “All Inclusive”.
Så kan du klikke dig ind på All inclusive, og klikke dig ind på de projekter eller webinars, du gerne vil se, og lære en masse. :)
Du får ligeledes en mail, med en lille introduktion, samt et link til facebookgruppen, så du kan gå ind og blive tilføjet med det samme. Hvis du ikke får en mail, er du hjertens velkommen til at kontakte os. :)

 

Spørgsmål: Binder jeg mig til x antal måneder eller år?

Svar: Nej, det gør du ikke. Du kan være med lige så lang, eller kort tid som du ønsker. Jeg synes ikke det er sjovt når man binder sig til noget, for at finde ud af at det ikke var noget for én alligevel. Så nej, du binder dig ikke.

Spørgsmål: Hvad sker der når jeg opsiger mit medlemsskab?

Svar: Dit medlemsskab vil vare indtil næste betalingsdato. Så hvis du har opsagt dit medlemsskab (hvilket du kan gøre under “min konto” – “abonnementer”-“opsig”), har du ikke længere adgang fra den næste betalingsperiode. Du vil ligeledes blive ekskluderet fra facebookgruppen.

Spørgsmål: Får jeg adgang til det hele med det samme?

Svar: Yep! :) Så du kan kigge rundt i hele Sy Nus univers, og lære en masse ting med det samme. Sæt en god kop te eller kaffe over, og fordyb dig i kurserne, eller i vores gruppe, eller i alle de mange optagelser af masterclasses.

Flere spørgsmål? Skriv til os…

 

Kontakt os her:

2 + 13 =

Husk på, at uanset hvor du er henne i dit helt eget sy-eventyr, så vil du, hos Sy Nu, altid have nogen at sparre med.

Du har os! <3

Allerkærligst – Sy Nu Teamet – Parnuuna & Pernille

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest