All Inclusive

Hele pakken – og et fællesskab hvor du kan hænge ud med andre sy-entusiaster

Lær alt hvad du kunne tænke dig indenfor syning og konstruktion på en helt-nede-på-jorden måde

Hvor du også kan have indflydelse på, hvad du gerne vil lære mere om.

Drømmer du om at blive bedre til syning og konstruktion?

Har du syet en smule? Eller meget?

Føler du stadig der er nogle ting, der halter, når du sætter dig foran symaskinen?

Savner du støtte og hjælp, når du går i stå?

…Det kender jeg godt!

Jeg har syet siden jeg var ganske ung, og er i starten af 2012 endt ud med en uddannelse indenfor faget.

De bedste oplevelser jeg har haft, er når jeg har haft nogen at dele min sy-glæde med. Når jeg har lært noget af andre, eller jeg selv har lært nogen noget.

Det er som om at det er sjovere når vi er flere sammen om den samme hobby.

Sy Nu All Inclusive

Du får simpelthen adgang til ALT på synu.dk

Alle symønstre.

Vi har alt fra de lækreste træningsleggins til den feminine bluse med fine detaljer. Alle mønstre kommer med en udførlig vejledning, så du ikke er i tvivl, og bare kan springe ud i det. Der er masser af mønstre at kaste sig ud i med det samme, og hver måned kommer nye mønstre til. Du kommer ikke til at kede dig.

Alle webinarer.

Sy Nus webinarer indeholder tilsammen utallige timer med undervisning omkring syning og konstruktion.

Hver måned kommer nye webinarer til, hvor vi tager fat i endnu et emne inden for konstruktion og syning. Du vil have adgang til et helt bibliotek af undervisning, der altid er tilgængeligt for dig. 

 

Klassens time.

En helt særlig del af All Inclusive hvor du selv kan være med til at påvirke indholdet. Det er live undervisning, hvor du kan stille spørgsmål undervejs, hvis du har brug for at få vist noget igen, eller der er noget, som du ikke fik fat i til at starte med. Og optagelserne kommer til at være en fast del af webinar-siden i All Inclusive. Sidder du f eks og undrer dig over konstruktionen af en bestemt type kjole, bukser, bluser, m.m, kan du bede om hjælp under klassens time, og alle vil få gavn af dine forespørgsler.

 

Alle kurser + minikurser – Alle projekter.

Omkring én gang om måneden, er der nye projekter, i form af mini kurser, eller lidt mere dybdegående undervisning inden for et specifikt felt – være det ærmer, kjoler, tilretning, m.m. Vi stræber efter at hive fat i alle de ting indenfor syning og konstruktion, der gør det lettere for dig at komme til at sy tøj, som du vil blive rigtig glad for at gå i.

 

All Inclusive Community

Du bliver også medlem af All Inclusives lukkede Facebook-gruppe, hvor du møder andre All Inclusive-medlemmer, som du kan dele dine kreative tanker med og lade dig inspirere af. 

Ud over at vi hos Sy Nu selvfølgelig også er til stede i gruppen og giver kreative og motiverende indspark hver uge.

Oveni har du også mulighed for at få hjælp hos os direkte. Du kan altid skrive til os på mail eller i en besked på Facebook for at få svar på dine spørgsmål, råd og vejledning.

 

Alt i alt…

All Inclusive er med andre ord en helhedspakke, hvor du kan lære alt det du gerne vil om syning og konstruktion. Desuden får du os, Sy Nu, som sparringspartnere, da vi ikke kun ønsker at du skal lære at sy og konstruere tøj, men at du også skal trives og udvikles. Vi ønsker at hjælpe dig derhen hvor du gerne vil være kreativt. 

All Inclusive hos Sy Nu er desuden et online fællesskab du får med de andre medlemmer, fordi i alle ønsker at lære at sy og konstruere. I går på en måde på en slags uddannelse hos Sy Nu, hvor i sammen lærer om syning og konstruktion. I kan bruge dette fællesskab til at dele jeres entusiasme for projekter og glæden ved at sy og se de gode resultater. Vi mener, at man lærer meget mere, når man er flere om at følge den samme passion.

Helt nede på jorden

Sy Nu har efterhånden eksisteret i over 2 år, og har et par syvejledninger, mønstre, webinars og kurser på bagen – og nu også et medlemsskab, der blev lanceret for første gang i starten af 2017.

Der er gået et års tid, og Sy Nu er vokset en smule, så vi er klar til at give dig alt det du har brug for, for at blive bedre til at kreere din yndlingsgarderobe.

Vores tilgang til Sy Nu er, at alt kan lade sig gøre – man skal bare lige finde ud af hvordan. Jeg, Parnuuna, underviser med fjol, glimt i øjet, og ikke altid et pænt sprog, og jeg er ikke bange for at vise de fejl jeg selv laver, fordi det kan være at det giver dig et indblik i hvad du ikke skal gøre.

Vi elsker at lære nyt, og elsker at dele det med andre. Og vi er lige omme på den anden side, når du har brug for os.

.

Herunder kan du lige se Sy Nu stilen…

Webinars

Her kan du se et af de webinars, der er blevet afholdt:

Åbent webinar om Halsudskæringer, Indsnit og Læg

Dette webinar blev afholdt 6. april i år.

Der kommer 2 af disse hver måned, og vi finder sammen ud af, hvad de skal være om.

Illustrationer

Her kan du se illustrationerne på nederdels konstruktions bundlen:

I bundlen bliver det hele gennemgået i tekst og video også.

Nederdelsgrundform Konstruktion Nederdelsgrundform Konstruktion
Nederdelsgrundform Konstruktion

Videoer

Her er et par af videoerne i nederdels bundlen, så du kan få en fornemmelse af hvad du kan forvente.

Jeg vil lige have lov at tilføje, at jeg har fået anskaffet mig en bedre mikrofon… ;)

Fællesskab hos Sy Nu

Vi er STORE fans af fællesskaber. Vi kan godt lide at gøre tingene sammen. Sammen kan vi vokse.

Hvad går det der All Inclusive ud på….?

Sy Nu er en hjemmeside, der løbende bliver fyldt op med syvejledninger, vejledninger til konstruktion og tilretning, sy-relaterede blog indlæg og symønstre. Det er en hjemmeside med vokseværk. #voksevokse

Derudover tilbyder Sy Nu også kurser og webinars til dem, der gerne vil tage et skridt videre indenfor syning, konstruktion og tilretning.

Sy Nu All Inclusive er et medlemsskab til dig, der har lyst til at være en del af et voksende fællesskab, hvor du får adgang til:

  • Online kurser, mini-kurser og projekter – Mere dybdegående undervisning indenfor specifikke emner, som du som medlem kan have indflydelse på, hvad skal være.

  • 1-2 Klassens Timer om måneden – inspireret af hvad ud gerne vil lære mere om. Samt adgang til alle de webinars der er blevet afholdt. Inklusiv eventuelle printables i PDF-format af eventuelle illustrationer, der bliver brugt i webinarene.

  • Månedlige inspirationer og udfordringer, der forhåbentlig kan motivere dig til at blive bedre indenfor syning. Et lille puf, hvis man kan kalde det sådan. :)

  • Alle Sy Nu symønstre – gamle som nye – til fri afbenyttelse. 2 nye mønstre hver måned.

  • En lukket facebookgruppe, kun til All Inclusive medlemmer, hvor du kan spørge om alt indenfor syning, og komme i kontakt med andre sy-entusiaster. Du kan komme her og lade dig inspirere og motivere.

Det er de ting som du kan få adgang til allerede nu. Du kan som medlem være med til at skabe All Inclusive efter dine behov.


Læs for eksempel hvad nogle af medlemmerne har sagt om All Inclusive:

Dejlig gruppe. Har fornemmelse at du favner bred…..altså ikke kun unge/moderne stil,men også noget for os halvgamle…..smil. som også gerne vil være smarte uden at gøre sig alt for bemærket. Du er hurtig/god til at komme med svar/feedback. Du er HELT NEDE på jorden, tegner og fortæller så selv en helt nybegynder kan være med…ingen fine fornemmelser…..bliv endelig ved med det, det er så dejligt…..smil. Så kan jeg rigtig godt lide, du også lave andre mønstre end tøj, f.eks nålepude, kurv, toilettaske osv. Alt i alt rigtig godt tilpas med gruppen.

Inge

Jeg synes det er dejligt at have det hele frit tilgængeligt og lige ved hånden. Og så synes jeg det er skønt at der sker så meget og at du er så meget på.

Heidi

En masse lækre mønstre! Og et ton af gode videoer, der er udførlig og godt vejledende. Jeg elsker især månedens udfordring, der senest har givet mig blod på tanden til at komme i gang med at presse mine sømme – det gør virkelig forskellen!

Britta

Syntes det er godt at Parnuuna kun er et klik væk, hvis der er spørgsmål. Eller hvis man er gået i stå. Syntes det er godt med inspiration og tips og tricks. Rigtigt fint med at vi kan tage og bruge mønstrene frit, hvis man lige mangler et godt mønster. Super med webinarene, hvor man får vist de forskellige ting. Skønt at vi selv kan være medbestemmende om hvad webinarene og måneds bundlerne skal indeholde – således at vi kan få de tips og tricks vi mangler for at en model passer bedre. Og endelig syntes jeg det er super fint at det holdes i en god og daglig snak, hvor alle kan være med og ellers kan vi spørge.

Ann

Klassens Time, hver måned

Deltagelse ved Webinars, har hos Sy Nu kostet 79,- pr webinar. Dette er nu blevet til Klassens Time, udelukkende til All Inclusive medlemmer.

Så du skal som All Inclusive medlem ikke betale ekstra for at være med.

Husk, hvis ikke du kan være med til Live eventet, vil du som medlem, altid have mulighed for at se optagelserne, på Webinar siden.

Gratis Symønstre Hver Måned

Som All Inclusive medlem får du også alle Sy Nu symønstre gratis. De er lige til at downloade, når du først er blevet medlem.

Som All Inclusive medlem, får du 100% rabat på alle symønstrene. Nye som gamle. Der vil blive udgivet op til 2 symønstre om måneden, så der er masser at se frem til.

Trine Tshirt
tenna bluse
Freja Sweatshirt
Hanne Hipsters

Facebook Gruppe

Som en vigtig del af et fællesskab, skal vi have et sted at kommunikere sammen. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så er du nok allerede medlem af en eller flere grupper på facebook. Og de er så skønne at være en del af, når der er liv i dem, og man kan mærke at der er hjælp at hente.

Som All Inclusive medlem, får du også adgang til en lukket gruppe på facebook, hvor du kan hænge ud med de andre medlemmer, og spørge om hjælp, eller vise hvad du har lavet.

Som administratorer, sørger vi for ugentlig inspiration og motivation, så vi kan hjælpe hinanden videre på vores sy-eventyr. Det er vigtigt for os, at DU får noget ud af at være med. #Fællesskabsfornemmelser

Vi holder dig også løbende opdateret med alt hvad der kommer på hjemmesiden, via gruppen, så du ikke går glip af noget.

Drømmen om et godt sy-år

Lad 2018 blive året, hvor vi alle bliver super seje til at sy - Hvor vi får lavet os en smækker-lækker garderobe, som vi kan vise frem med stolthed over, selv at have lavet den. Lad det blive året, hvor vi slipper vores frygt for at lave fejl.

Fællesskab, netværk, og mere fællesskab

Vi er mange, der syer her i landet (og omegn), og det er skønt at opleve magien, når vi mødes. Der sker hurtigt en udvikling i vores evner, når vi er sammen om at lære. Én ved noget og en anden ved noget andet – på den måde kan vi hjælpe hinanden videre.

Nu har jeg, Parnuuna, tilladt mig at påtage mig rollen som én der ved en lille smule mere end normalt*, og jeg har fået sat denne hjemmeside op. Jeg har leget med symønstre, webinars og sykurser, og det er alt sammen blevet taget utrolig godt imod. #TakForDetAlleSammen #JegKunneIkkeGøreDetUdenJer

*Jeg er uddannet beklædningsdesigner, modelkonstruktør og modelskrædder – hvis du vil vide mere, kan du læse mere om mig her

Sy Nu har vokseværk, og vi er klar til at åbne op igen for tilmeldingen til All Inclusive.

At lære at sy er en udvikling, der aldrig ender (så længe man interesserer sig for det, selvfølgelig).

Kurser (online som off-line) er statiske…

Når du har tilmeldt dig og har gennemført et kursus, så er det det.

Men med et medlemsskab er der hele tiden udvikling. Og som medlem har du også mulighed for at være med til at vælge den udvikling.

Værdi af alt det du får med…

Når du melder dig ind, får du adgang til ALT med det samme. 

Det vil sige at du får straks adgang til :

  • 8 forskellige kurser/projekter á ca. 249-599,- pr stk
  • over 20 optagelser af live events á ca. 79,- pr stk
  • over 20 forskellige symønstre á ca. 69,- pr stk
  • En lukket facebook gruppe – uvurdelig! :)
  • Sparringsmuligheder med Sy Nu – Igen, uvurderlig!

Det er adgang til materialer for langt over 5000,-

Hvordan bliver jeg så All Inclusive medlem?

Det gør du ved at tilmelde dig her på siden.

Du kan vælge at betale på månedlig basis – der er absolut ingen binding, og du skal kun være med så længe du synes det er sjovt.

Og så er der det årlige abonnement, hvor du får 2 måneder med gratis – fordi vi er så glade for at du støtter op om vores projekt. Og viser dit engagement indenfor vores fag – lad os erobre sy-verdenen sammen. ;)

Som sagt er der 2 måder du kan vælge at blive medlem på. Som månedlig abonnent, således at du er med måned for måned til 299,-.

Og så er der som årlig abonnent, hvor du er med år for år til 2990,-.  Her sparer du 598,-!

{Det svarer til ca, 2 meter af noget lækkert stof om måneden!}

Hvis du er nysgerrig, og tror det kunne være noget for dig, så tilmeld dig nu. 

Der er ingen binding på – så hvis det ikke er noget for dig alligevel, så kan du altid melde fra. Men tro mig, når jeg siger at der er en HULENS masse du kan lære – allerede indenfor den første time du logger ind. 

Når du har tilmeldt dig, kan du se en video, der hurtigt guider dig igennem, hvad du kan finde omme på den sjove side af Sy Nu. Og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at skrive en mail, en besked, sende flaskepost, eller på anden vis prøve at få fat i os. Vi er her for dig, der har lyst til at springe frygtløs ind i det fantastiske sy-univers. 

Jeg håber vi ses derinde. :)

Du har sikkert et par spørgsmål…

Spørgsmål: Hvordan foregår det helt konkret, når jeg tilmelder mig?

Svar: Når du tilmelder dig her, så kan du logge dig ind her på hjemmesiden via “Min Konto” øverst oppe i menuen (du bliver omdirigeret til “Min Konto” med det samme efter tilmelding). Når du er logget ind, er der også 1 ny menu-ting i toppen, der hedder “All Inclusive”.
Så kan du klikke dig ind på All inclusive, og klikke dig ind på de projekter eller webinars, du gerne vil se, og lære en masse. :)
Du får ligeledes en mail, med en lille introduktion, samt et link til facebookgruppen, så du kan gå ind og blive tilføjet med det samme.

Spørgsmål: Binder jeg mig til x antal måneder eller år?

Svar: Nej, det gør du ikke. Du kan være med lige så lang, eller kort tid som du ønsker. Jeg synes ikke det er sjovt når man binder sig til noget, for at finde ud af at det ikke var noget for én alligevel. Så nej, du binder dig ikke.

Spørgsmål: Hvad sker der når jeg opsiger mit medlemsskab?

Svar: Dit medlemsskab vil vare indtil næste betalingsdato. Så hvis du har opsagt dit medlemsskab (hvilket du kan gøre under “min konto” – “abonnementer”), har du ikke længere adgang fra den næste betalingsperiode. Du vil ligeledes blive ekskluderet fra facebookgruppen.

Spørgsmål: Får jeg adgang til det hele med det samme?

Svar: Yep! :)

Spørgsmål: Kan jeg ikke bare vente med at tilmelde mig, fordi jeg føler ikke jeg har tid?

Svar: Vi åbner op for tilmelding ind i mellem, men det er med mellemrum – så hvis du er det mindste interesseret i syning eller konstruktion, så kom med – se om ikke vi kan inspirere dig til at have tid. ;)
Det kan måske være svært for dig at finde tiden til syprojekter. Men husk på at den tid du bruger på at være kreativ og skabe fede resultater, giver noget i den anden ende: Du får frigivet et mentalt overskud som gør hverdagen nemmere.

Har du yderligere spørgsmål, så skriv endelig en besked til os, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

6 + 14 =

 Husk på, at uanset hvor du er henne i dit helt eget sy-eventyr, så vil du, hos Sy Nu, altid have nogen at sparre med.

Pin It on Pinterest

Share This