Jeg ville sy en top til mig selv, så jeg tænkte at det kun ville være en god idé at dele det med jer her i gruppen. :) Taget fra facebook eventets tekst: Optagelse af konstruktion af en sød sommertop. Internettet ville ikke som jeg ville – så jeg optog bare konstruktionen af sommertoppen.  Syningen fortsætter imorgen, fra kontoret, hvor internettet forhåbentligt er bedre. Det kan også være at det har fået solstik. XD  OBS! Jeg går igang med at tegne opklipningslinjer INDEN jeg udvider ærmekuplen i forhold til ærmegabet – men kommer i tanke om det, og retter det til.  Så bare lige husk, at rette ærmekuplen, så den passer til ærmegabet, INDEN der gøres andet ved den.  Det var bare det.  Parnuuna  God fornøjelse Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig en kommentar, eller kom forbi facebook gruppen her: Sy Nu All Inclusive på Facebook

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest