Handelsbetingelser

Sy Nu Produkter er udbudt af:

Parnuuna Kristiane
cvr: 29856168

Feggesundvej 12, st. tv
9220 Aalborg Øst

mail: kontakt@synu.dk
mobil: +45 50159298

Betaling

Betaling kan ske via PayPal eller Stripe (kreditkort).

Når du vælger at betale via PayPal, kan du betale med dit kreditkort. Du kan vælge at oprette en konto hos PayPal, men det er ikke nødvendigt.
Når du trykker “Gå Videre til PayPal”, bliver du videresendt til PayPals hjemmeside, og der kan du trygt og sikkert indtaste dine kreditoplysninger. De bliver på ingen måde gemt på denne side.

Når du vælger at betale via Stripe (Kreditkort), kan du indtaste dine kortoplysninger, og afgive ordren. Ordren vil blive godkendt med det samme. Du vil få tilsendt en mail med din ordrebekræftelse. Du kan vælge at gemme dine kortoplysninger – de bliver ikke gemt hos Sy Nu, men hos Stripe som er stærkt krypteret (se mere på deres hjemmeside: https://stripe.com/docs/security)

Når betalingen er godkendt – enten via PayPal eller Stripe (Kreditkort) – vil du få en mail med din gennemførte ordre, og du kan nu downloade eller tilgå dine produkter. Der vil være et link til filerne i den sidste mail.

Du kan med fordel vælge at tilføje følgende adresse til dine kontakter, så du undgår at de vigtige mails ryger i spam filteret: ordrer@synu.dk.

Levering

Alle varerne er digitale, og kan tilgås direkte efter godkendt betaling.

Når betaler med PayPal og Stripe (Kreditkort), får du adgang med det samme.

Du vil modtage en bekræftelses-mail, med links til dine produkter.

Du kan nu logge ind her på siden, og downloade dem efter behov.

Fortrydelsesret

Du har normalt 14 dages fortrydelsesret, når du køber en vare her i Danmark.

…men når du køber et digitalt symønster eller et online medlemsskab, som du kan tilgå og downloade med det samme, frafalder denne fortrydelsesret, da varen ses som brugt så snart den er downloadet. Den kan ikke tilbageleveres, da varen er digital.

Skulle du have nogle indvendinger inden du køber, kan du kontakte mig via kontakt@synu.dk – så tager vi den derfra.

Opsigelse af medlemsskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab. Der er ingen binding på. Når du har opsagt dit medlemsskab, vil du have adgang til dine downloads og til medlemssiderne indtil din nuværende betalingsperiode er kørt til ende. Hvis du fortryder, kan du vælge at gen-abonnere på dit medlemsskab.

Personoplysninger

De personlige informationer du taster ind via denne hjemmeside, bliver på ingen måde delt med nogen. De bliver brugt til at ordren bliver gennemført ordentligt.

Det er kun hvis du frivilligt har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, du vil modtage mails fra mig fremover.

Ydermere som medlem, vil du få mails, der indeholder informationer omkring dit medlemsskab løbende, såsom invitationer til webinars, og informationer om hvornår medlems-bundles m.m., kan tilgås.

Du kan læse mere om Sy Nus Cookie og Privatlivspolitik.

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest