Herunder kan du se Klassens Time fra 14. December 2017, hvor det drejede sig om at konstruere et ærme ud fra et ærmegab, og også fjerne et ærme fra et mønster, og undgå at det flaner. Derudover leger vi med et kjolemønster, som Heidi ikke kunne leve uden – du kommer til at opleve al min tankestrøm ved at konstruere en model, jeg ikke har konstrueret før. :) Links til printbare kvartmål: Kvartmålslineal Blusegrundform i kvartmål Spol frem og tilbage til de ting, du er interesseret i. Herunder står minuttalene for hvert emne.
  • 14:00 – Hvordan du kan konstruere et ærme ud fra et ærmegab
  • 52:40 – Hvordan du kan fjerne et ærme
  • 10:03:40 – jeg kommer til at filme mig selv – og intet af det jeg prøver at vise ses – skulle have filmet skærmen her. Gå til næste punkt. ;P
  • 1:10:10 – Fjern ærme fra en bluse, så det ikke flaner i ærmegabet – vist udfra Marianne blusen efter ønske.
  • 1:19:35 – Hvordan jeg forsøger at konstruere ovenstående model, der er vist på billedet (den røde).
Her er mit kvartmålsforsøg:  
Her kan du download illustrationerne: Ærmer – PDF download Kjole – PDF download   God fornøjelse. :) <3 Parnuuna

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest