Herunder kan du se en optagelse af en masterclass, der blev afholdt i gruppen “Love Your Craft” på facebook. Der bliver vist, hvordan du kan konstruere din egen nederdelsgrundform, ud fra din egne mål.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge en nederdelsgrundform til, så er det en simpel, tætsiddende nederdel, der kan bruges til at designe alverdens nederdele ud fra. Den er simpel og tætsiddende, så du er sikker på, at den sidder godt omkring dine former.

En nederdelsgrundform ligger til grund for alle de nederdels designs, du kan komme på – det er kun fantasien der sætter grænser – og når du først har en tilrette grundform, kan du være sikker på, at dine nederdele kommer til at sidde godt – såfremt du bruger din grundform. ;)

I optagelsen, viser jeg hvordan du konstruerer selve nederdelen.

Du kan hente og printe en kvartmålslineal her – så du kan tegne med:

Kvartmålslineal.

Hvis du er interesseret i mere, kan du tilmelde dig All Inclusive, og få adgang til det fulde nederdelsgrundforms kursus med det samme – blandt de mange andre kurser, der også ligger derinde.

Læs mere og bliv medlem her: Sy Nu All Inclusive – Bliv medlem.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive i kommentarene herunder.

God fornøjelse – og del endelig din grundform med os andre i gruppen, hvis du får lavet en. :)

<3 Parnuuna

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest