Online Kjolegrundforms Kursus

 

Online Kjolegrundforms Kursus Sy Nu Produkt Billede

 

1,299.00DKK - Evig adgang
299.00 DKK - Medlemsskab i All Inclusive

Træt af at spilde penge og tid på at sy tøj, der ikke passer, og bare bliver smidt i skammekrogen? Savner du at sy noget lækkert tøj, der passer til dig og din krop?

Drømmer du om at designe dit eget tøj, men ikke ved, hvordan du skal starte?

Lav din egen kjolegrundform, og begynd at blive tilfreds med det, du syer.

Kursus i, hvordan du kan lave din egen kjolegrundform.

I dette kursus vil du lære følgende:

 • Hvad du skal forberede, inden du går igang
 • Hvordan du tager mål
 • Hvordan du tjekker målene
 • Hvordan du konstruerer kjolegrundformen
 • Hvordan du retter kjolegrundformen til
 • Hvordan du udkopierer de færdige mønsterdele

Hvorfor et online kjolegrundforms kursus?

Lad os lige starte med et par spørgsmål….

 • Er du træt af at sy tøj, der ikke passer helt i formen?
 • Føler du at du skal rette symønstre til, hver gang du skal til at sy noget nyt?
 • Drømmer du om at kunne sy dine helt egne designs?
 • Har du overvejet at tage på aftenskolekursus, men føler ikke at du har tid til at tage til det, hver uge?
 • Kan du godt lide at sy, og ønsker at udvikle dig endnu mere?
 • Kan du følge trin-for-trin vejledninger i form af illustrationer, tekst og videoer?

Hvis du kan svare ja til mere end ét af spørgsmålene herover, kan det være en god idé at læse videre.

Hvad er en kjolegrundform?

En kjolegrundform er et basis mønster på en kjole. Det er en grundform, der lægger til grund for følgende modeller:

 • Kjoler
 • Bluser og skjorter
 • Jakker og frakker
 • Korsetter og korsager
 • BH-er

Du kan konstruere et væld af modeller ud fra en kjolegrundform. Og disse modeller vil følge din krops former, fordi den er konstrueret ud fra netop dine mål.

Kjolegrundformen konstrueres ud fra en idé om, at den skal opsyes i fast stof. Så der er en smule bevægelsestillæg i konstruktionen. Derfra kan man altid tilføje eller trække fra, alt efter hvilke modeller og materialer man vil bruge.

 

Egne designs, der passer

Når du først har konstrueret en kjolegrundform, der passer til dig og dine mål, vil det blive lettere for dig at konstruere din egne mønstre, ud fra din egne designs. Det kræver selvfølgelig, at du synes det er sjovt at konstruere, og designe egne mønstre. Du kan designe alverdens former, halskanter, kraver, indsnit, overskæringer, ærmer, overdele, nederdele, længder m.m., når først du har din kjolegrundform. Du kan skabe din helt egen stil, som ingen kan finde i butikkerne – og du kan stole på, at tøjet kommer til at sidde flot, fordi du har sørget for at din grundform sidder flot. Du kan finde gratis inspiration på vores facebook sides video afdeling, hvor vi ind imellem leger med konstruktion: https://www.facebook.com/pg/synu.dk/videos/

Hvorfor skal jeg vælge Sy Nu?

Hos os, er vi helt nede på jorden, og vores største opgave er, at sørge for at vores medlemmer og kursister lærer det, de er kommet for at lære. Vi har flere års erfaring med at sætte kurser op online, så de er lette at tilgå. Og hvis der er tvivl om noget, er vi ikke andet end en kommentar eller en mail væk. Så hvis der er noget du er i tvivl om, eller noget du har spørgsmål til, kan du altid få fat i os. Vi er ikke bange for at kvaje os, således at DU ikke behøver at begå de samme fejl, som vi gør. Vi har mange års erfaring indenfor design, syning og konstruktion, så vi har allerede begået en masse fejl, som du kan styre udenom. ;) Vi er mennesker, der underviser i vores passion. Vi drømmer om en verden, hvor flere mennesker bruger mere tid på ting, der gør dem glade – og hvis du er glad for syning og kontruktion, er du kommet det rigtige sted hen.

Pris & Værdi

Hvis du skal have lavet en kjolegrundform hos en skrædder, koster det snildt flere tusinde kroner, fordi du skal betale for deres tid og materialer. Det samme, hvis du vil have et fysisk kursus (for eksempel et weekend kursus eller aftenskolekursus) i kjolegrundforms konstruktion – fordi der skal betales for lokaler og løn. Fordelen ved et online kursus er, at du får adgang til kurset til evig tid (så længe internettet består), til materialerne. Videoer, hvor der bliver forklaret og vist, trin for trin, hvordan du skal lave din grundform. Illustrationer, der viser, hvordan grundformen tegnes, trin for trin. Tekst, der beskriver, hvordan du skal tegne og rette grundformen til, trin for trin. Og hele baduljen som en PDF-fil du kan downloade og gemme i en mappe. Så du kan altid vende tilbage til materialet, og se hvordan du gør. Hvis du vil lave en grundform til en veninde, eller en ny grundform til dig selv.

PLUS…..

….at vi har en lille bonus sektion, hvor der er lidt ekstra materialer til at hjælpe dig på vej til dine egne drømme designs.*blink blink*

Hvem skal IKKE vælge at købe kurset

Vi vil selvfølgelig gerne have at alle interesserer sig for syning og konstruktion, men det er måske en lidt for optimistisk holdning – så herunder kan du se eksempler på, hvem der ikke skal købe kurset (endnu). :)

 • Hvis du først lige er startet på dit sy-eventyr, vil jeg anbefale dig at vente lidt med kjolegrundformen, da det er lidt vigtigt at have prøvet at sy efter symønstre før. Det kræver en lille smule sy-erfaring, så du ved, hvad du går igang med her.
 • Hvis du ikke er interesseret i at konstruere overhovedet.
 • ….Det var vist dét…

Køb kurset her: Kjolegrundforms kursus

Eller meld dig ind i All Inclusive, og få adgang, så længe du er medlem: Sy Nu All Inclusive

Login her, hvis du allerede er medlem: Log Ind

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest