På denne side kan du finde oversigten over de forskellige kurser, forløb og projekter, der bliver lavet hos Sy Nu. Nogle er “færdiglavede” kurser, der kan købes enkeltvis, og andre er kurser, forløb og projekter, der er en del af All Inclusive.

Bluser

Projekt: Syning af Loose Style Bluse

Velkommen til Projekt Loose Style Bluse -Vi syer vores Loose Style Bluse Nu vil jeg vise, hvordan jeg syer Loose Style blusen, som vi konstruerede i sidste projekt. Det er en relativt simpel bluse, og den er lige til at gå til, med kun 5 mønsterdele (6, med lommen)....

Projekt: Konstruktion af Loose Style Bluse

Velkommen til Projekt Loose Style Bluse -Vi starter med konstruktionen I denne omgang, vil jeg vise dig, hvordan du konstruerer en loose style bluse ud fra din bluse grundform. Det er en idé jeg har haft en stykke tid, som jeg har glædet mig til at lave. Så nu kan du...

Bukser

Projekt: Syning af Shorts med Læg og Oplægning

Velkommen til Projekt Shorts 2.0! -Vi syer et par smarte sommershorts Vi konstruerede et par shorts i forrige projekt, og her kan du se, hvordan pågældende shorts bliver syet, fra første snip med saksen, til sidste håndsting i oplægningen. Ved at følge med, kan du...

Projekt: Konstruktion af shorts med læg og oplægning

Velkommen til Projekt Shorts! -Vi konstruerer et par smarte sommershorts Det er sommertid (i skrivende stund - 2018), så her er et godt sommerprojekt: SHORTS. :) Ved at følge med, kan du høre alle de tanker jeg har, når jeg konstruerer, og de overvejelser jeg gør mig....

Grundforme

Projekt -Konstruktion af kjolegrundformen fra bunden

Velkommen til Projekt Kjolegrundform Vi konstruerer en kjolegrundform HELT fra bunden af. Vi ha haft et projekt tidligere, hvor du kunne lave en kjolegrundform, ud fra en allerede eksisterende grundform. Det kan man komme rigtig langt med, og få god øvelse i at rette...

Kjoler

Forløb: Kjoler med Kant

Her kan du se oversigten over et forløb: Kjoler med kant.
Et forløb med inspiration til at konstruere og sy kjoler, der er lidt ud over det normale.

Projekt -Konstruktion af kjolegrundformen fra bunden

Velkommen til Projekt Kjolegrundform Vi konstruerer en kjolegrundform HELT fra bunden af. Vi ha haft et projekt tidligere, hvor du kunne lave en kjolegrundform, ud fra en allerede eksisterende grundform. Det kan man komme rigtig langt med, og få god øvelse i at rette...

Konstruktion

Forløb: Kjoler med Kant

Her kan du se oversigten over et forløb: Kjoler med kant.
Et forløb med inspiration til at konstruere og sy kjoler, der er lidt ud over det normale.

Projekt -Konstruktion af kjolegrundformen fra bunden

Velkommen til Projekt Kjolegrundform Vi konstruerer en kjolegrundform HELT fra bunden af. Vi ha haft et projekt tidligere, hvor du kunne lave en kjolegrundform, ud fra en allerede eksisterende grundform. Det kan man komme rigtig langt med, og få god øvelse i at rette...

Projekt: Konstruktion af shorts med læg og oplægning

Velkommen til Projekt Shorts! -Vi konstruerer et par smarte sommershorts Det er sommertid (i skrivende stund - 2018), så her er et godt sommerprojekt: SHORTS. :) Ved at følge med, kan du høre alle de tanker jeg har, når jeg konstruerer, og de overvejelser jeg gør mig....

Projekt: Konstruktion af Loose Style Bluse

Velkommen til Projekt Loose Style Bluse -Vi starter med konstruktionen I denne omgang, vil jeg vise dig, hvordan du konstruerer en loose style bluse ud fra din bluse grundform. Det er en idé jeg har haft en stykke tid, som jeg har glædet mig til at lave. Så nu kan du...

Mindset & Stil

Forløb: Kjoler med Kant

Her kan du se oversigten over et forløb: Kjoler med kant.
Et forløb med inspiration til at konstruere og sy kjoler, der er lidt ud over det normale.

Nederdele

Overdele

Projekt Sommertøj 2019

Projekt sommer 2019 – Parnuuna designer ud fra idéer, samlet i et pinterest board, og viser hvordan hun designer, konstruere og syer. Inspiration til egne sommerdesigns.

Projekt sommertoej 2019 - oversigt over forloeb i Sy Nu All Inclusive - Design, konstruktion og syning af sommertoej

Velkommen til Projekt sommertøj 2019.

Uanset, hvornår du kommer forbi her, er der helt sikkert noget du kan bruge. Der er undervisning i konstruktion sommertøj, og undervisning i syteknikker & finishes (i løbet af sommeren 2019).

Hvis du er med undervejs, foregår undervisningen i vores All Inclusive VIP gruppe på facebook – og hvis sommeren er ovre, så er al undervisningsmaterialet herunder.

Jeg, Parnuuna, har lavet et Pinterest board, hvor jeg har fundet inspiration til sommerens mood for mig, og derudfra designes der følgende:

  • En Kimono/Cardigan
  • En top
  • En nederdel
  • Et par shorts
  • En kjole

Jeg gennemgår disse i løbet af sommeren 2019 således.

Der designes – tegnes & males et design, som jeg synes jeg bliver tilfreds med. Den deler jeg selvfølgelig, og evt. skitser.

Der konstrueres til mig selv, og efterfølgende syes, hvor jeg filmer eller tager billeder undervejs af relevante detaljer/finishes/syteknikker.

Når jeg er tilfreds, vil jeg gennemgå konstruktionen i kvartmål, og forklare hvordan jeg har lavet det pågældende stykke tøj, og hvilke tanker, der hører til.

Så sættes det hele op herunder. :)

Løbende vil der være inspiration og udfordringer i gruppen henover sommeren, så vi kan følge lidt med i hvad hinanden laver.

Ikke medlem? Tilmeld dig All Inclusive her: Sy Nu All Inclusive Medlemskab

Projekt: Syning af Loose Style Bluse

Velkommen til Projekt Loose Style Bluse -Vi syer vores Loose Style Bluse Nu vil jeg vise, hvordan jeg syer Loose Style blusen, som vi konstruerede i sidste projekt. Det er en relativt simpel bluse, og den er lige til at gå til, med kun 5 mønsterdele (6, med lommen)....

Projekt: Konstruktion af Loose Style Bluse

Velkommen til Projekt Loose Style Bluse -Vi starter med konstruktionen I denne omgang, vil jeg vise dig, hvordan du konstruerer en loose style bluse ud fra din bluse grundform. Det er en idé jeg har haft en stykke tid, som jeg har glædet mig til at lave. Så nu kan du...

Syning

Forløb: Kjoler med Kant

Her kan du se oversigten over et forløb: Kjoler med kant.
Et forløb med inspiration til at konstruere og sy kjoler, der er lidt ud over det normale.

Projekt: Syning af Shorts med Læg og Oplægning

Velkommen til Projekt Shorts 2.0! -Vi syer et par smarte sommershorts Vi konstruerede et par shorts i forrige projekt, og her kan du se, hvordan pågældende shorts bliver syet, fra første snip med saksen, til sidste håndsting i oplægningen. Ved at følge med, kan du...

Projekt: Syning af Loose Style Bluse

Velkommen til Projekt Loose Style Bluse -Vi syer vores Loose Style Bluse Nu vil jeg vise, hvordan jeg syer Loose Style blusen, som vi konstruerede i sidste projekt. Det er en relativt simpel bluse, og den er lige til at gå til, med kun 5 mønsterdele (6, med lommen)....

Underdele

Skriv dig op til nyhedsbrevet her.

Vi er igang med at bygge lidt om på hjemmesiden, så der kan være nogle bemærkelsesværdigheder ind imellem. :) -Parnuuna

>

Pin It on Pinterest