refashioned

(Video i bunden)

Det kan være meget fint at finde noget guld i en genbrugsbutik, og så lave det en hel del sejere – fordi man kan sy. :D

Jeg fik lavet en herreskjorte om til noget, der var lidt mere min stil. Og er ganske tilfreds med resultatet. Jeg lavede den om, samtidig med jeg var live på facebook (Hvis du kunne tænke dig at være med næste gang, og få besked, når vi går live, kan du få en besked via messenger, hvis du tilmelder dig her: https://manychat.com/l2/synu.dk – du kan altid svare med “stop”, hvis ikke du vil have flere beskeder fra os).

Jeg synes selv det kan være ret interessant, hvad folk kan få ud af noget færdiglavet – og få lidt tips og tricks undervejs – så jeg tænkte at jeg også ville dele en lille kreativ proces her med dig. :)

Jeg blev forslået at lave en formløs jakke/frakke om til en figursyet jakke/frakke – men da jeg var på jagt efter sådan en i en genbrugsbutik var noget i retningen af 25-30 grader og høj sol, så jeg havde ikke lige lyst til at skulle arbejde med uld eller andre varme genstande – så det blev en skjorte, der blev syet om, i stedet for.

Her er et par før billeder (måske en lille smule slørede – men forhåbentlig kan du se, hvad det ligner:

Refashion skjorte sysysy syselv repurpose Refashion skjorte sysysy syselv repurpose Refashion skjorte sysysy syselv repurpose Refashion skjorte sysysy syselv repurpose

 

Og her kan du så se resultatet:

Refashion skjorte sysysy syselv repurpose Refashion skjorte sysysy syselv repurpose Refashion skjorte sysysy syselv repurpose Refashion skjorte sysysy syselv repurpose Refashion skjorte sysysy syselv repurpose

Jeg er blevet ganske tilfreds – det bliver nok en yndlings “tage over skuldrene, når en top er lidt for lidt, men en cardigan eller sweatshirt er for meget”-skjorte.

Hvad har du repurposed for nyligt? :)

Her kan du se optagelsen af hele processen:

Skriv endelig i kommentarfeltet herunder, hvis du har spørgsmål. :)

Hvis du er interesseret i at lære meget mere om syning og konstruktion, og få adgang til alle symønstre her på siden – til fri afbenyttelse, så tilmeld dig Sy Nu All Inclusive, som du kan læse meget mere om her (klik på banneret):

All Inclusive banner facebook

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest