Her hos Sy Nu, holder vi en lille jule konkurrence, hvor du hver advents søndag, kan svare på et lille quiz-spørgsmål på vores facebook side (Sy Nus Facebook Side her). Det eneste du skal gøre, er at holde øje, hver søndag, når vi kommer med vores quiz-spørgsmål, og svare rigtigt – så har du “et lod” i lodtrækningen. Så du har muligheden for at have 4 lodder under hele konkurrencen, hvis du svarer rigtig alle adventssøndagene 2018. Herunder, kan du se hvilke præmier der står på spil. praemiebillede med tekst jul 2018 sy nu julekonkurrence

1. præmie 🎅

Sy Nus komplette online kjolegrundformkursus, ❤️ en lækker skrædderlineal fra Stof2000, en rulle af Sy Nus yndlings-mønsterpapir fra Mika-emballage.dk (100 meter) og en omgang god konstruktionstape – dokumenttape/scotch tape fra Føtex med dispenser.  

2.- 3. præmie 🎄

1 måneds Sy Nu All Inclusive-medlemsskab. Læs om All Inclusive her (tidligere salgstekst): https://synu.dk/all-inclusive-sommer-2018/  

4. – 10. præmie ☃️

Eksklusiv adgang til en “Klassens Time”-undervisning eller 1 valgfrit symønster fra synu.dk Klassens time hos Sy Nu, er lidt ligesom en klassens time i folkeskolen, hvor eleverne vælger, hvad der skal snakkes om. Det vil sige at medlemmer kan være medbestemmende i, hvad der skal gennemgåes. Alle spørgsmål du måtte ligge inde med angående konstruktion og syning kan tages op, og vi har tidligere gennemgået bl a konstruktion af buksedragter, håndsyning herunder broderi, materialelære, syning af kraver og alt muligt andet. Der er højt til loftet og altid hyggeligt og lærerigt.     Klik dig hen på facebook siden her, og vær med hver søndag i advent:

Sy Nus Facebook Side her

  Hvis du har lyst til at få en messenger-besked via facebook, har vi også sådan en service – så giver vi en heads up, når vi går live, og når vi er klar med quiz-spørgsmålene her i julen.

Tilmeld dig besked-servicen via facebook messenger her

Du kan altid afmelde det igen. :)  
 

Betingelser: Konkurrencen er ikke affilieret med facebook. Èt rigtigt svar gælder som deltagelse med 1 lod pr deltager, deltageren kan i alt samle 4 lodder i løbet af 4 adventssøndage, og dermed deltage i konkurrencen med op til 4 lodder. Hver deltager kan kun vinde 1 præmie. Alle er velkomne til at deltage, inkl nuværende All Inclusive-medlemmer. 

Svaret på et konkurrencespørgsmål skal angives i kommentarfeltet på det oprindelige opslag hvor det specifikke spørgsmål er stillet, og bliver ellers ikke talt med.

  Sidste svar skal afgives d 28/12 2018 kl 12.00.

Vindere offentliggøres d 29/12 2018, og får direkte besked.

Rigtig god fornøjelse, og held og lykke. :) <3 Sy Nu Teamet – Pernille & Parnuuna

Vi er igang med at bygge lidt om på hjemmesiden, så der kan være nogle bemærkelsesværdigheder ind imellem. :) -Parnuuna

>

Pin It on Pinterest