På denne side kan du finde undervisning og vejledninger omkring små projekter. Det kan både være blog indlæg, eller dele af kurser eller forløb.

Bælter

Hæng ud med mig, mens jeg laver en “bumbag”

Hæng ud med mig, mens jeg laver en “bumbag”

⇐   Tilbage til Facebook Live Events Oversigten <center><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsynu.dk%2Fvideos%2F1684978128257304%2F&show_text=1&width=560"...

Sy dit eget løbebælte til mobil og nøgler

Sy dit eget løbebælte til mobil og nøgler

Ohooo, skal vi nu også til at motionere og sådan noget.... *GIPS!* Hehe - det er selvfølgelig helt op til dig - MEN, jeg har fundet ud af at jeg får mere energi i hverdagen, når jeg også dyrker motion på regulær basis. :) Jeg er tilmeldt et fitness center, og tager...

Bolig

Stof Kasse Syvejledning

Stof Kasse Syvejledning

Kender du det at man har en masse masse småting, der ligger rundt omkring? Smykker, sminke, elektronik, dimser, med mere. Det kender jeg i hvert fald. Og jeg kan godt lide at de ligger i noget, der bare er tilnærmelsesvist pænt. Introducer: Stof Kassen Weee! En fin...

Skull Poseholder – Sy Projekt

Skull Poseholder – Sy Projekt

Organisér dit hjem :D Har du ligesom mig en masse poser (selvom det i virkeligheden ville være bedre at gå rundt med en stof pose man kunne bruge igen og igen...). Nogle gange købes der ind på impulser, og så er man nødsaget til at købe en pose med - sådan har jeg det...

Hatte & Hårbeklædning

Lav din egen Pin Up Bandana

Lav din egen Pin Up Bandana

Hvis der er en stil jeg altid vender tilbage til, og elsker stort set alt ved, så er det pin-up/rockabilly stilen. Jeg ELSKER den! :) På min gamle hjemmeside, havde jeg også denne syvejledning, så nu vil jeg have den med "herover". Det var synd at lade et helt fint...

Puder

Sy din egen varmepude

Sy din egen varmepude

Har du lyst til at lave din egen varmepude Jeg lavede et par varmepuder i julen som gave, uden at tænke over at lave en vejledning til den. Nu har jeg lavet en til min mor og min søster, da varmepuderne er rigtig god mod lette smerter i musklerne. Den er ganske enkel...

Punge

Katte Pose – Syvejledning og Symønster

Katte Pose – Syvejledning og Symønster

<3 Katte Jeg har længe gerne ville lave en sød katte taske af en art. Bare en lille én. Min første idé var den klassiske med kattehoved, med lynlås. Men den er der mange forskellige af, så jeg brainstormede med manden min. :) Og kom frem til denne. Tihi - jeg synes...

Firkantet Lynlås Penalhus eller Pung

Firkantet Lynlås Penalhus eller Pung

Man kan aldrig få nok af små tasker, punge, makeup tasker eller penalhuse (synes jeg). Vi har sminke, hæklenåle, tuscher, farveblyanter, sygrej, med mere, som kan puttes i sådanne fine lynlås-tasker. :) Mit penalhus var ved at gå i stykker, så jeg tænkte jeg ville...

Sy Din Egen Make Up Taske – Sy Projekt

Sy Din Egen Make Up Taske – Sy Projekt

Jeg har været hjemme hos mor i 3 måneder her i starten af 2016, og jeg kunne ikke undgå at blive inspireret af mange af de fine ting hun havde. Som for eksempel en sød (men godt brugt) make up taske hun havde. Jeg synes den var sød, fordi det ikke bare vare et par...

Repurpose

T-shirt Refashion

T-shirt Refashion

Refashion af en t-shirt – til noget lidt mere feminin. Idéer til refashion & repurpose. Optagelse af masterclass.

Refashion en unisex t-shirt med mig

Refashion en unisex t-shirt med mig

⇐   Tilbage til Facebook Live Events Oversigten <center><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsynu.dk%2Fvideos%2F1698923940196056%2F&show_text=1&width=560"...

Refashion – Fra skjorte til en ret så meget sejere skjorte

Refashion – Fra skjorte til en ret så meget sejere skjorte

(Video i bunden) Det kan være meget fint at finde noget guld i en genbrugsbutik, og så lave det en hel del sejere - fordi man kan sy. :D Jeg fik lavet en herreskjorte om til noget, der var lidt mere min stil. Og er ganske tilfreds med resultatet. Jeg lavede den om,...

Sy-tilbehør

Fin lille selv-stående nålepude

Fin lille selv-stående nålepude

Du ved godt, når man syer, at det ikke altid er lige sjovt, at skulle fiske knappenåle op af den æske de kom i - så finder vi (som de sy-entusiaster, vi er) ofte på at lave nye nålepuder.... Eller er det bare mig? Det er bare sådan en god måde at få bruge små stykker...

Hvordan du kan lave et kontinuerligt skråbånd

Hvordan du kan lave et kontinuerligt skråbånd

Man kan bruge skråbånd til alverdens ting. Især til at lave flotte afslutninger - synlige som usynlige. Så nogle gange kan det være rigtig dejligt med skråbånd i samme farve og mønster som det stof man arbejder i. Jeg er for flere år siden faldet over en vejledning på...

Sy en nålepude til din symaskine – Fru Maren Symaskine Nålepude

Sy en nålepude til din symaskine – Fru Maren Symaskine Nålepude

Jeg erindrer at jeg engang skrev en mail (nyhedsbrev) med et tip til at lægge nåle i et låg fra et syltetøjsglas ved symaskinen.... Jeg har fundet noget bedre. :D Jeg har set flere af disse på pinterest, og tænkte at jeg måtte lave min egen. ;) Så jeg har fået tegnet...

Tasker

Hæng ud med mig, mens jeg laver en “bumbag”

Hæng ud med mig, mens jeg laver en “bumbag”

⇐   Tilbage til Facebook Live Events Oversigten <center><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsynu.dk%2Fvideos%2F1684978128257304%2F&show_text=1&width=560"...

Katte Pose – Syvejledning og Symønster

Katte Pose – Syvejledning og Symønster

<3 Katte Jeg har længe gerne ville lave en sød katte taske af en art. Bare en lille én. Min første idé var den klassiske med kattehoved, med lynlås. Men den er der mange forskellige af, så jeg brainstormede med manden min. :) Og kom frem til denne. Tihi - jeg synes...

Firkantet Lynlås Penalhus eller Pung

Firkantet Lynlås Penalhus eller Pung

Man kan aldrig få nok af små tasker, punge, makeup tasker eller penalhuse (synes jeg). Vi har sminke, hæklenåle, tuscher, farveblyanter, sygrej, med mere, som kan puttes i sådanne fine lynlås-tasker. :) Mit penalhus var ved at gå i stykker, så jeg tænkte jeg ville...

Skull Poseholder – Sy Projekt

Skull Poseholder – Sy Projekt

Organisér dit hjem :D Har du ligesom mig en masse poser (selvom det i virkeligheden ville være bedre at gå rundt med en stof pose man kunne bruge igen og igen...). Nogle gange købes der ind på impulser, og så er man nødsaget til at købe en pose med - sådan har jeg det...

Sy dit eget løbebælte til mobil og nøgler

Sy dit eget løbebælte til mobil og nøgler

Ohooo, skal vi nu også til at motionere og sådan noget.... *GIPS!* Hehe - det er selvfølgelig helt op til dig - MEN, jeg har fundet ud af at jeg får mere energi i hverdagen, når jeg også dyrker motion på regulær basis. :) Jeg er tilmeldt et fitness center, og tager...

Sy Din Egen Make Up Taske – Sy Projekt

Sy Din Egen Make Up Taske – Sy Projekt

Jeg har været hjemme hos mor i 3 måneder her i starten af 2016, og jeg kunne ikke undgå at blive inspireret af mange af de fine ting hun havde. Som for eksempel en sød (men godt brugt) make up taske hun havde. Jeg synes den var sød, fordi det ikke bare vare et par...

Wellness

Sy din egen varmepude

Sy din egen varmepude

Har du lyst til at lave din egen varmepude Jeg lavede et par varmepuder i julen som gave, uden at tænke over at lave en vejledning til den. Nu har jeg lavet en til min mor og min søster, da varmepuderne er rigtig god mod lette smerter i musklerne. Den er ganske enkel...

Skriv dig op til nyhedsbrevet her.

AFVENTER AFVIKLING – Kig forbi gruppen “Love Your Craft” på facebook, for inspiration. Betaling er lukket ned hos Sy Nu.

>

Pin It on Pinterest